Hoveniersbedrijf GelderlandOver ons

Over ons

Hoveniersbedrijf Gelderland is een jong, dynamisch en duurzaam bedrijf, dat garant staat voor vakmanschap en kwaliteit. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij in staat zijn elke wens van u te kunnen realiseren. Ons vakmanschap komt voort uit onze ervaring, kennis en de nauwkeurigheid waarmee wij uw opdracht uitvoeren. Desgewenst werken wij samen met veel gespecialiseerde bedrijven in de groene sector. Ook dat ziet u terug in het eindproduct; uw droomtuin. De precisie waarmee wij te werk gaan staat garant voor een hoogstaand eindproduct. Een goede nazorg en service vinden wij een vanzelfsprekendheid. Dat geldt ook voor de afspraken die wij met u maken. Punctueel en correct.

Verwezenlijk uw droomtuin

Hoveniersbedrijf Gelderland kan uw droomtuin dan ook als geen ander voor u verwezenlijken. Dit begint bij het maken van het ontwerp en eindigt bij de oplevering van uw tuin. Dit alles zonder dat u er enig omkijken naar heeft. Creatief en dynamisch, wij ontwerpen bijna alle tuinen zelf. In overleg met de opdrachtgever kan worden samengewerkt met een tuinarchitectenbureau, waardoor vrijwel alle tuinstijlen tot de mogelijkheid behoren. Daardoor bent u als opdrachtgever verzekerd van een functionele, duurzame en in het oog springende tuin. Met Hoveniersbedrijf Gelderland kunt u dan ook al uw tuindromen verwezenlijken!

Uw droomtuin is nog één telefoontje van u verwijderd.
Bel ons vandaag nog!

Maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek”

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Gelre ziekenhuis Zutphen. Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.  Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het Beterboek van Bureau Méteau uitgereikt!

Leerbedrijf