Hoveniersbedrijf GelderlandTuinonderhoud

Geef uw tuin de zorg die het verdient!

Uw tuin leeft! Om te kunnen blijven genieten van uw tuin heeft deze van tijd tot tijd vakkundige zorg nodig. Sommige mensen geven er de voorkeur aan hun tuin zelf te onderhouden. Het verschaft ze voldoening, rust en ontspanning. Er zijn ook mensen die het onderhoud van hun tuin liever uitbesteden aan vakmensen. Voor die mensen nemen wij graag het tuinonderhoud uit handen, zodat ze alleen nog maar kunnen genieten van de vele schoonheden die een tuin te bieden heeft in alle seizoenen van het jaar. Wat is er nou fraaier dan een mooie tuin met een strak gazon, een sierlijke heg, een heldere vijver en goed onderhouden borders?

Ook is het mogelijk onze hulp in te schakelen om u te assisteren met het onderhoud van uw tuin. Wij kunnen dan bijvoorbeeld een deel van de werkzaamheden voor u uit handen nemen. U kunt ons natuurlijk ook altijd inschakelen om u van de nodige adviezen te voorzien.

Bestel hier uw tuinonderhoud!

Het is bij ons mogelijk om het reguliere onderhoud aan ons uit te besteden. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent, zonder vervelende verrassingen achteraf. Dit kan op vele manieren. Wekelijks, maandelijks, alleen een voorjaars- of een najaarsbeurt, alles is in overleg mogelijk.

Uiteraard geldt dit niet alleen voor particulieren, maar werken wij ook voor bedrijven, instellingen en (semi-)overheidsinstellingen.

Bestel hier uw tuinonderhoud!