Hoveniersbedrijf GelderlandOntwerp uw eigen tuin!

Ontwerp uw eigen tuin!

Teken je eigen tuin met Hoveniersbedrijf Gelderland.

Hoveniersbedrijf Gelderland heeft iets voor tuinliefhebbers: garDsign®! Een handig online ontwerp programma waarmee u moeiteloos uw eigen professionele en complete tuinontwerp maakt.

Direct van start!

U kunt direct beginnen met schetsen, slepen, vergroten en verkleinen van alle elementen die u een plekje in uw tuin wilt geven. Laat uw creativiteit de vrije loop… de mogelijkheden van de tekentool zijn eindeloos. Vind bijvoorbeeld de mooiste planten en bomen in de ruim 9000 stuks tellende plantenencyclopedie. laat zonlicht- en schaduw invloeden zien per seizoen! En bekijk uw ontwerp in 3D voor optimale beleving.

Het opslaan en downloaden van uw ontwerp is gratis en zó gepiept zodra u bent ingelogd. Een opgeslagen ontwerp pakt u er later eenvoudig weer bij om verder te schetsen en aan anderen te laten zien. Bent u tevreden en is uw ontwerp compleet? Dan is het tijd voor de uitvoering! De mogelijkheden zijn legio: van zelf aanleggen, bepaalde onderdelen door derden laten uitvoeren of volledig onbezorgd uitbesteden. En voor professioneel advies kunt u terecht bij ons!

https://www.youtube.com/watch?v=cphRMspoEgs